HTML

Túlélni egy albérletet

Budapesti albérletben élő albérlők életét bemutató irományok gyűjteménye.

Friss topikok

  • aquamarineblue: A HBH tényleg nagyon felületes lett. Úgy 5 éve voltam ott céges vacsorán, önszántamból nem mentem ... (2013.07.22. 20:29) HBH Bajor Sörház

Címkék

Burger King

2013.02.19. 18:20 WindStoorm

bk.png

 

Nos mivel szeretjük a hamburgereket első körben meglátogattunk egy Burger Kinget és az ott kapható legnagyobb hamburgert kértük dupla hússal, vicces azt reklámozzák, hogy 175g-os hús van benne manapság már 250 - 300g alatt nem is eszünk húst :)

Bármilyen hihetetlen is a két kép ugyanazt a terméket ábrázolja, hááát nem is tudom, no comment... De mindenesetre képeken látható „csodálatos” hamburgert fogyasztottuk nagy elánnal de annál kevesebb kólával és sült krumplival. Ebből talán ki is derült, hogy nem menüben kértük csak simán, ez azért nagyon fontos mert az a rengeteg cukor, keményítő és fölösleges, rossz olaj enyhén szólva is káros minden létformára. A hamburger kifejezetten nem volt rossz csak az ár/érték arány van nagyon elszállva. Ennek az árából vehetünk például 1 kg csirkemell filét is ami sokkal finomabb, laktatóbb és egészségesebb.

Ezért ajánlani nem tudnánk se a BK-t sem pedig ezt a hamburgert talán csak akkor ha 600-700 Ft körül lenne dupla hússal.

BK angus XT dupla szendvics, túl sok a majonéz kevés a BBQ, laktatos nagy szendvics, hús nagy de ízre lehetne jobb.

Értékelés: Ha olcsóbb lenne minimum 500 Ft-al akkor ajánlott is lehetne, de így csak Tetszett.

Íz és méret: 3/5

Ár/érték: 3/5

Szólj hozzá!

Címkék: Étterem

A bejegyzés trackback címe:

https://tulelniegyalberletet.blog.hu/api/trackback/id/tr635092143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása