HTML

Túlélni egy albérletet

Budapesti albérletben élő albérlők életét bemutató irományok gyűjteménye.

Friss topikok

  • aquamarineblue: A HBH tényleg nagyon felületes lett. Úgy 5 éve voltam ott céges vacsorán, önszántamból nem mentem ... (2013.07.22. 20:29) HBH Bajor Sörház

Címkék

Tacos Locos

2013.03.12. 23:02 Fredd_y

Az emberek főleg azért mennek más ország ízeit megismerni, hogy bővítsék látókörüket ( erőltetve nevezzük ízlelőkörnek). A mexikói ételek főleg az erős fűszerezésükről híresek. Az általunk kipróbált étterem a körúton helyezkedik el, jól megközelíthető. Amikor betértünk kicsit kihaltnak tűnt a hely a vasárnap a dél körüli időponthoz képest, de a személyzet rendes volt, miután helyet foglaltunk egyből kaptunk menüt amin nem található kép így kicsit lutri mit választ az ember, de ezért is mentünk. A belső desing jó viszont vár bútort cserélni kellene mert erősen elhasználódtak. Első körben a kóstolásra velem tartó személy kért egy hamburgert (2490 Ft) én pedig egy posole-t (2490 Ft). A posole egy egytálétel, adtak hozzá tortillát és egy rakás zöldséget plusz egy kis fűszert, első kóstolásra se íze se bűze, sajnos a további kóstolás és a többi adalék beleöntése sem segített az ízén, olyan volt mintha óvodásoknak szánták volna. A hamburgert az elfogyasztója jónak minősítette viszont kevésnek ezért úgy döntött, hogy rendel egy chilli con carne-t (1290 Ft) mert az csak tuti lehet egy ilyen helyen, sajnos ez is elvérzett mint a posole. Desszertnek bevállaltam egy brownie-t amaretto likőrrel (950 Ft), nem volt rossz, de egy étteremben többre számítok, nevezhetjük átlagosnak. Végül a forró csokoládé (490 Ft) teszt következett, bár ekkor már sejthető volt, hogy porból készült italra lehet számítani és a balselytelem be is igazolódott. Senkinek nem ajánljuk ezt az étteremnek csúfolt helyet, túl van árazva és még a helyi gyros-os is jobban fűszerezi a húst mint ezek, egyedül a kiszolgálás volt korrekt. Lehet, hogy egy szakácscsere megoldaná a gondjaikat.

Szólj hozzá!

Címkék: Étterem

A bejegyzés trackback címe:

https://tulelniegyalberletet.blog.hu/api/trackback/id/tr545131832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása