HTML

Túlélni egy albérletet

Budapesti albérletben élő albérlők életét bemutató irományok gyűjteménye.

Friss topikok

  • aquamarineblue: A HBH tényleg nagyon felületes lett. Úgy 5 éve voltam ott céges vacsorán, önszántamból nem mentem ... (2013.07.22. 20:29) HBH Bajor Sörház

Címkék

Dallas Burger

2013.02.19. 18:33 WindStoorm

Néhány nappal a BK-es eset után a TESCO-ból hazafelé sétálva megláttunk egy szép nagy táblát DALLAS felirattal, én csak bámultam bambán miután tanult lakótársam benyögte, hogy menjünk oda enni...

dallas.png

A szitu azért volt érdekes mert a táblán nem egy éttermet hanem egy benzinkutat reklámoztak ezért nem igazán értettem, hogy mit is akarnánk mi ott enni... első gondolatom az volt, hogy a BK-es csalódás után végső elkeseredésünkben megyünk és benzinen fogunk élni, de hát istenem egyszer mindent ki kell próbálni...

dallas_b.png

Ha valaki csalódott már pozitívan akkor az tudja, hogy éreztük magunkat amikor benyitottunk a Dallas ajtaján. Bent a 80-as évek amerikája fogadott. Elöljáróban csak annyit, hogy az ember három dolog miatt jár a Dallasba kajálni:

1. A hangulat abszolút adott a hely atmoszférája néhány perc alatt magával ragadja az embert.

2. A pincérek jó modora fiatalos lendülete és állandó jókedve, feledteti azt, hogy az ételre bizony várni kell. Ez mondjuk érthető mivel a hely szinte mindig telt házas.

3. Az ételek, jártunk itt már párszor de az ételek minőségével sosem volt problémánk.

Na de nézzünk valami konkrétat is, mint azt már említettem, szeretjük a hamburgereket (konkrétan vadászunk rájuk) Így itt is ez volt az elsődleges célpont. Ami még szerethető ill. szerethető volt :( a Dallasban az az, hogy az ember maga „rakhatta” össze a hamburgerét. Magyarán szólva a buci mérettől a húsméreten át a zöldségek a sajtok mindent szépen ki lehetett választani.

Sajnos ez mára már megszűnt, legalábbis a III. Zay utcai Dallas étteremben. Így jelenleg csak standard szendvicseket lehet választani max kérni bele plusz egy húst... De természetesen sok minden más is szerepel az étlapon pl.: óriás palacsinta :)

Nos az árak mondhatni a földön járnak de már csak éppen hogy. Nagy családosoknak nem kifejezetten ajánlott a hely tekintve, hogy nem kis összeget lehet ott hagyni egy ebédre. Viszont haverokkal/barátnővel különösen ajánlott.

A képen, ez csak ½ kg-os hússal készült de van 1 kg-os is. Eddigi legnagyobb hambi a gigantikus szó talán jellemzi. Tökéletes szombati full program az elfogyasztása. A burgerkingeset minden szempontból veri íz és méret egyaránt.

Értékelés: Az ételek teljesen rendben vannak az árak kissé magasak, de mindenképp megéri egyszer kipróbálni. Ajánlott

Íz és méret: 4/5

Ár/érték:     3/5

Szólj hozzá!

Címkék: Étterem

A bejegyzés trackback címe:

https://tulelniegyalberletet.blog.hu/api/trackback/id/tr985092708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása