HTML

Túlélni egy albérletet

Budapesti albérletben élő albérlők életét bemutató irományok gyűjteménye.

Friss topikok

  • aquamarineblue: A HBH tényleg nagyon felületes lett. Úgy 5 éve voltam ott céges vacsorán, önszántamból nem mentem ... (2013.07.22. 20:29) HBH Bajor Sörház

Címkék

T.G.I. Friday's

2013.02.19. 18:44 WindStoorm

Kevés jobb dolog van mint egy péntek délután a Fridays-ben, de nagyon nem mindegy, hogy melyikben...  Nos igen ide is eljutottunk egyszer-kétszer sokszor :) Ebben nagy segítségünkre volt a GASTRO CARD. Amit még tudni érdemes, hogy az oktogoni és a fashon street-i Fridays is össze van építve egy-egy Planet sushi-val. Valószínűleg közös tulajdonba lehet a két étterem lánc. (igen a sushi-t is megkóstoltuk, de ez majd egy másik irományban fog szerepelni)

 

fri_1.png

 

Mint azt említettem sajnos nem mindegy melyik étterembe látogatunk el. Mi kipróbáltuk a westendben és oktogonon lévőt is, meg kell mondjam van különbség. De nem kell megijedni az ételek mindkét helyen nagyon is rendben voltak. A problémát inkább a személyzet jelentette a westend-ben. Mert azon túl, hogy képesek voltak a félig üres étteremben a leghidegebb helyre leültetni minket nem figyeltek arra sem, hogy legyen az asztalunkon kéztörlő és mikor ezt megemlítettük a „kedves” pincérnek még ő volt felháborodva, hogy erről nem ő tehet... Félve kérdem meg akkor ki az aki felelős az asztalok rendben tartásáért ha nem a pincér, de még csak azt sem lehet mondani, hogy úsztak a munkában mert a pénztárnál folyamatosan három pincér dumált ami egy ilyen minőségű kiszolgálás mellett szerintem megengedhetetlen. (a borravalót természetesen bukták is) Az oktogonon lévő étteremben minden rendben volt a pincérekkel és a kiszolgálás minőségével is. Tehát ha valaki Fridays-be akar menni én az oktognit ajánlanám mert szebb, családiasabb és a kiszolgálás minősége is sokkal színvonalasabb.

Viszont amire egyik helyen sem lehetett panasz az az ételek minősége és itt meg kell jegyezzem, hogy kb. 20-25 perces várakozással kell számolni, de megéri. A kép sajnos nem adja vissza tökéletesen, hogy mi is van egy ilyen hamburgerben ezért mellé raktam az étlapon lévő részletezést is. Nos igen... van ára, sajnos ami jó azt meg kell fizetni de manapság ami rossz azt is, úgyhogy itt még mondhatni a kisebbik rossz érvényesül, mert bár drága de eszméletlenül finom és laktató. Abban mindketten elsőre egyetértettünk, hogy ez az eddigi legfinomabb hamburger amit valaha ettünk. (de a legnagyobb még várat magára... yeti burger :) Viszont ha azt nézzük, hogy ügye a GC-vel féláron lehet itt is enni úgy már egészen korrekt ár/érték arányúvá válik a hely.

 

fri_2.png

 fri_3.png

 fr_3.png

 

 

Értékelés: Ebben nem volt vita, a legfinomabb hamburgert itt kapni és kész. Viszont az árak itt már sajnos nagyon nem a földön járnak mert nem sok ember adhat ki egy hamburgerre 2900 - 3400 Ft-ot, de egy jól irányzott Gastro-Card-al ez az összeg máris csak 1450-1700 Ft. így azért már vállalhatóbb. Ajánlott

Íz és méret: 5/5

Ár/érték:     3/5

Szólj hozzá!

Címkék: Étterem

A bejegyzés trackback címe:

https://tulelniegyalberletet.blog.hu/api/trackback/id/tr445092717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása