HTML

Túlélni egy albérletet

Budapesti albérletben élő albérlők életét bemutató irományok gyűjteménye.

Friss topikok

  • aquamarineblue: A HBH tényleg nagyon felületes lett. Úgy 5 éve voltam ott céges vacsorán, önszántamból nem mentem ... (2013.07.22. 20:29) HBH Bajor Sörház

Címkék

BITE bakery café

2013.02.17. 14:24 Fredd_y

Munkába menet felfigyeltem a nyugatinál egy új étterem külső designjára. Sokáig úgy voltam vele, hogy biztos valami flancos, drága hely nyílt megint, hisz eléggé jól néz ki és frekventált helyen található. Egy nap olvasom az index-en, hogy ez egy új magyar gyorsétteremlánc első fiókja, így megszületett a döntés, szombaton reggeli ott. Megérkezésünkkor konstatáljuk, hogy látványpékséggel állunk szemben, a kínálat eléggé szűkös van egy pár tekercs és perec, de nem aggódunk hisz csak reggel kilenc van, minden normális ember biztos tíz körül jön reggelizni. Beállunk a hatalmas két főt számláló sorba, s közben elgondolkozunk, hogy hova ülünk le mert a pereccel még el lehet sétálni, de én tekercset akarok amit bajosan fogyaszt el az ember sétálás közben. Természetesen, nincs szabad hely, de a kiszolgálás sebességét hozzá igazították az ételek süléséhez, így amire sorra kerülünk addigra már két féle tekercsből is választhatok amit meg is teszek majd csalódottan kérek egy limonádét a 2 tekercs egy üdítő menümhöz, mivel arra el felejtettek figyelni, hogy a reggelizők zömében kávét fogyasztanak, így télen a meleg étel mellé mindenki választhat a hűtött üdítők sorából. Kezdődik a helyfoglaló játék ami sikerül is. hogy is lássak neki? A villa nem tűnik túl megbízhatónak, legyen kanál. Nos ez nem jött be eltört, ok kézzel eszek összekenem magam, legalább az íze kárpótol. Szerencsére a limonádéjukból rengeteg elfér a kihelyezett szemetesükben, megérdemli a különösen kerülendő jelzőt. A reggelizés végeredménye az lett, hogy az albérlethez közeli pékségben vásárolt péksüteménnyel sikerült jól is laknom. A menüm 1090 forintba került, a perec menü ha minden igaz 990, kijelenthetjük, hogy szeretjük a frissen sült pékárút amit meg is kaptunk, de ez minden képen túl volt árazva. Lássuk csak a pozitívumokat: friss és finom. A negatívumok sora sajnos hosszabb: szűkös kínálat, lassú kiszolgálás, kevés ülőhely, elszabadult árak. Ezek alapján nem leszünk törzsvendégek, biztos nem mi vagyunk a törzsközönség, de akik meg tudják fizetni azok szeretik ha van a közelben parkolóhely és le is tudnak ülni valahova ennyi pénzért, mivel nekik is van eszük.

Szólj hozzá!

Címkék: Étterem

A bejegyzés trackback címe:

https://tulelniegyalberletet.blog.hu/api/trackback/id/tr255085089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása