HTML

Túlélni egy albérletet

Budapesti albérletben élő albérlők életét bemutató irományok gyűjteménye.

Friss topikok

  • aquamarineblue: A HBH tényleg nagyon felületes lett. Úgy 5 éve voltam ott céges vacsorán, önszántamból nem mentem ... (2013.07.22. 20:29) HBH Bajor Sörház

Címkék

HBH Bajor Sörház

2013.03.17. 10:36 Fredd_y

Egerben a Dóbó térnél található hajdanán jó hírnévnek örvendő étterem. Belépünk, pincér fogad, leültet, megkapjuk a menüt, kikérjük az italainkat. Kicsit olyan mintha egy trófeaszobában lennénk, mindenhol kitömött állatokkal szembesül az ember. Ezek után jogosan lehetne gondolni, hogy rengeteg vadfogás található az étlapon, nos van az is, öt darab, ebből három hal. Semmi gond leadjuk a rendelést pincér el, legalább húsz percre addig a kutya se néz ránk, valószínűleg nem érdekli őket, hogy megittuk-e amit kihoztak, biztos nem szeretik az italozó vendéget, mégiscsak egy sörházban vagyunk. Megérkezik az étel, pincéünk megint elmenekül, a szomszéd asztalt más szolgálja ki vagyis őket kiszolgálják mert az ő pincérük hoz italokat, társalog a vendégekkel elmondja hogyan készül azaz étel ami felől érdeklődnek, ekkor már erős a gyanu, hogy mi egy külön univerzumban vagyunk. Megpróbáljuk elfogyasztani az ételeinket, én mézes-mustáros bélszínt BBQ szósszal (3300Ft) kértem közepesen átsütve steak burgonyával (talán 490Ft) ennél az árkategóriánál azért nagyobb adagra számít az ember vagy ha nem is nagy adagra akkor valami igazán ízletesre. A szakács csak úgy mint a felszolgálónk valószínűleg munkahely változtatás előtt állhat mert nen igazán tett ki magáért. Miután elfogyasztottuk ételeinket, következett ismét egy hosszú etap mire észre vették és elvitték a tányérokat, furcsa múd nem tűnt fel nekik, hogy üresek a poharaink, de még a vendéglátós beidegződésnek sem lehettünk tanúi miszerint 1 Illik megkérdezni, hogy ízlett-e az étel , 2 kérünk-e desszertet. Mivel szembesültünk ezzel a hozzáállással gyorsasn kértük a számlát és elmenekültünk. Menekülés közben szép látványban volt részünk amikor megláttuk a bárpulton támaszkodó pincéreket. WP_000375.jpg

Hírneve már nagyon régen megkopott, de a remény hal meg utoljára miért ne próbálnánk ki, hátha előnyére változott. Úgy néz ki túl nagy bizalmat kapott ez a hely valószínűleg a régi jó emlékek miatt, sajnálom, hogy így alakult. Semmi képpen sem ajánlom ennek a helynek (vendéglátó egységnek mégsem nevezhetem) a meglátogatását.

 

1 komment

Címkék: Étterem

A bejegyzés trackback címe:

https://tulelniegyalberletet.blog.hu/api/trackback/id/tr585139114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aquamarineblue 2013.07.22. 20:29:07

A HBH tényleg nagyon felületes lett. Úgy 5 éve voltam ott céges vacsorán, önszántamból nem mentem volna oda mert korábbi tapasztalataim elég negatív véleményt alakítottak ki róla. '90 körül még más volt, sokkal jobb.
Hasonló volt a kiszolgálás, hasonló ételek. Egy harmadosztályon még elmegy, de ez a hely 15 éve biztosan ilyen. Helyben a híre is. Ide látogatóknak sem ajánlom. A város hírnevét erősen lerontja.
süti beállítások módosítása